Post by resenfastconlu on Feb 4, 2022 21:00:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати кристали ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
дуже добре, у скелетів є серце, легені,... я можу побачити, як серце б'ється, можливо, зменшіть гроші, щоб трохи оновити, будь ласка
Що робити коли табличка вилізлим з героями
Ого
Спочатку вона не вибиває, а потім неможливо зайти
Гра "добре працює для привілею". Якщо ви граєте у free2play, ви в кінцевому підсумку вийдете з гри, як і більшість неактивних гравців у таблицях лідерів. Не очікуйте, що ваші пропозиції також будуть оновлені в грі.
неплохо
Хороший гібрид Tower Defense / Idle. Єдине моє занепокоєння полягає в тому, що ваші міста, здається, не приносять гроші, поки у вас немає програми. Це справжній противник непрацюючого елемента.
Секретні коди для останньої версії Grow Castle, нової гри від компанії Death Contract. ... Чит Коди Tower Defense Zone на Android та iOS. 31.12.2021.
Це добре для нескінченної простої гри, але немає особливого відчуття винагороди/прогресу, крім отримання більше золота, навичок та одиниць. Я помічав, що бездіяльно натискаю кнопку «бойова хвиля» знову й знову, підвищуючи рівень навичок/лучників/замок, промиваю/повторюю, і не активно займаюся грою.
It is a defense game to protect the castle from enemy attack. If growth can be placed in the castle tower and the hero on each floor.
Настільки неймовірно злий, що я будував свій замок і йшов дуже добре, отримавши багато задоволення. Потім з новим оновленням у мене почалися проблеми з відтворенням на моєму Samsung Note9, гра підказала мені перевстановити програму. Наступної хвилини весь мій замок зник, і я не можу завантажити його з сервера або його неможливо знайти. Це хуліган $#!+ Не став би зірочок, якщо це можливо. Був тоді, коли я хотів витратити гроші на гру, дякую £^€( інакше я б просто витратив їх даремно. Отримайте цю гру, лише якщо вам подобається скидання гри та починання заново кожні 2 тижні
Grow Castle - Tower Defense Arkádové cblv
Розробник у Steam: GAMING FACTORY S.A.
Прикольно тільки англійською😭
Прикольно
Я хочу заплатити вам 50,00 доларів США, щоб вилучити рекламу в моїй грі і все одно дозволити мені отримати монети. Поки ця пропозиція не буде прийнята, 4 зірки залишаться.
Мені дуже подобається ця гра, вона викликає звикання, але не дуже. Я ставлю цьому лише 3 зірки, тому що зараз застряг у спливаючому вікні подарунка "Де герой". Я розумію, що я повинен вибрати того самого героя, що і показаний вище, але я думаю, що є помилка. він продовжує говорити, що я неправий, навіть якщо я вибираю правильний. Таке вже було щонайменше 5 разів, і це стає неприємним. ДОПОМОГА.
Я оновив свій телефон і планшет, і гра не дає мені завантажити обліковий запис навіть із паролем. Я вичерпав свою гру і тепер не можу в неї грати. Гра постійно каже, що не ділитися обліковими записами, це мій обліковий запис, і я більше не можу грати на своєму новому телефоні та планшеті. Це відстой!!!
Це хороша гра, в неї легко грати, а додатковий квест «де герой» ПРАЦЮЄ! Ви просто погано вмієте. Ні, є більш важлива проблема, хто навіть змусив мене припинити грати... Я втратив збереження облікового запису після помилки: коли я знову підключився до свого облікового запису, я втратив весь свій прогрес. Будь ласка, виправте це... І, будь ласка, поверніть мені мій обліковий запис. Крім цього гра хороша. Описаний там збій – єдине, через що він втратив 2 зірки. Дякуємо, що прочитали цей коментар, і гарного дня!
Зробіть більше місць для кристалів і додайте нових сильних героїв, як Зевс друїд, і по3 -лучники,маги,ведьми,а так все чудово.
Не з'єднує з сервером.шо за ґлюк а ?
Після гри протягом кількох годин з’явився випадковий квест «Де герой», і мені довелося вибрати з 10 різних персонажів. Кожне припущення є неправильним, і перед наступним здогадом іде таймер. Не можу грати в гру чи що-небудь робити, просто чекаю 40 хвилин, щоб знову вгадати й отримати відповідь, що це неправильно, наступного разу таймер підвищиться до півтори години!
Grow Castle - Tower Defense Arcade uac
Ігра нормальна та якщо буда укр мова то ця ігра просто топ!!!
New Blonde In Town! - Lola Ogunbadejo
У мене зникли 1м відстій
Досить хороша гра! Я хотів би мати можливість краще управляти своєю гільдією, оскільки кнопку «перенести майстра гільдії» занадто легко натиснути. Чесно я втратив свою любов до гри після того, як випадково зробив когось генеральним директором своєї гільдії.
Grow Castle - Tower Defense Arcade uac
Чудова гра, але з моменту останнього оновлення я отримую лише речі рівня B від драконів. Я вбив чорного та червоного дракона приблизно 200 разів і маю відсоток 5,5% і 9,5% для спорядження рівня А. До оновлення я регулярно капав спорядження A, а іноді навіть S-tier. Я не зміг знайти інших відгуків, які б свідчили про те саме, але буду вдячний, якщо ви подивитеся.
Я дуже люблю цю гру з тих пір, як почав грати. Просто це займає багато споживання батареї, і мені довелося на деякий час призупинити гру, будь ласка, виправте це. Також я хочу запропонувати додати більше героїв або домашніх тварин (наприклад, драконів тощо), які також битимуться, оскільки я очікував приручити драконів або отримати яйце після перемоги над ними.
Grow Castle - Tower Defense Arkádové cblv
Я включаю і уменя идет загрузка до 10 , а потім вилітає ісправьте!
Дуже весело і захоплююче. Так багато справ і завжди виклик
Saw Machine.io આર્કેડ ftha
Весело на початку, але після того, як ви настільки оновили замок, він перестане змінюватися. З оновленнями ви продовжуєте ставати сильнішими, але з цього моменту гра стає досить нудною. Добре те, що вам зовсім не потрібно дивитися рекламу, щоб грати. Грав кілька місяців, тільки сьогодні видалив.
Подобається гра, я граю кілька місяців, але останнє оновлення видалило навичку, на яку я вклав усі свої очки, і це не повернуло їх. Як тільки щось буде зроблено з цим, я б із задоволенням поставив набагато вищу оцінку.